lørdag 28. mars 2015

God Påske!

Påska er ei fin tid. Etter en lang mørk vinter står sola atter litt høyere på himmelen igjen, og våryrheta melder seg. Vet at jeg er kastrert og de greiene der (forbaska dyrlege!), men instinktet mitt sier meg at jeg skal ule litt mot månen, vippe med halen godt løfta både støtt og stadig, og gni meg mot alt som kommer i min vei for å spre mine herlige, liflige dufter.
Blir litt urolig av meg, og viser mine atletiske ferdigheter med hopp og sprett. Jeg er litt av en kar skjønner du!

Mmmhhhh, lukta av skog og vår!
Slett ikke verst å tygge litt på detta her.

Menneskene mine blir litt våryre de også og viser det best ved å dra med seg alskens fra skauen inn i heimen. Kanskje lager de rede??
Samma kan det være med det, jeg koser meg i hvert fall med nyutsprunget løv, gåsunger og granbar. Spennende lukter og ganske snadder å knaske på.

Venter i spenning på at påskepynten skal bli satt fram. Er nemlig et par gule lodne saker av noen pynteting som jeg ikke rakk å få satt tenna i før de ble pakka bort i fjor. I år slipper de ikke unna ...

Riktig God Påske!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar