onsdag 25. mars 2015

Kattevask

Så var tida inne for en liten omgang i dusjen igjen. Helt greit å bli dusja. Varmt og deilig. Skulle gjerne vært foruten kattesjampoen, men det er ikke noe stress. Sibirkatter er jo kjent for å like vann, og vi skal visstnok være veldig flinke svømmere også. Har ikke fått testa det ut ennå, men skal vedde på at jeg er flink til det ja.

Nydusja.
Varmt ved ovnen.
Å dusje har et par opplagte haker. Hake nummer 1 er at det er iskaldt å gå ut av dusjen. Hake nummer 2 er at jeg blir nødt til å ta en durabelig omgang med pelsstell etterpå med etterfølgende hårballer. Slitsomt!

Med tre lag pels tar det sin tid å bli tørr så jeg foretrekker helt klart å dusje i sommerhalvåret.
Blir mye hårballer av all denne vaskinga.Er menneskene mine som maser om denne dusjinga. De påstår at jeg ikke vasker meg nok. Hørt på makan. Det er helt tydelig at de ikke følger godt nok med!!
Se der ja, pledd er godt for en frossen katteskrott.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar